Swimmmingpool.dk            Dansk pooldesign by Niveko         Viskan Spa          Galleri          Om os          Kontakt          Webshop 

V-Serien

v-sERIEN

EFTERÅRS KAMPAGNE 
10/9 TIL 3/11

Minus 5% på alle spa i V-serien
udstyret med den store belysningspakke


I vores V-serie tilbyder vi ni forskellige spa modeller. Alle er udstyret med massagedyser, som har forskellige funktioner og i forskellige størrelser, for at kunne give dig en optimal spabadoplevelse på samtlige pladser i spaen.
Du får altid en spa med justerbar punktmassage, og ikke mindst pulserende og roterende massage. Samtlige modeller er desuden udstyret med en separat programmerbar cirkulationspumpe og massagepumper med to forskellige hastigheder (Dual Speed Pump). Yderligere har vores tre topmodeller den avancerede Flexipump.
Denne massagepumpe har hele tre forskellige hastigheder, men derudover også et fjerde niveau, hvor pumpen selv ændrer hastighed løbende for ekstra variation og dermed sikrer optimal vandmassage.
V-serien er desuden udstyret med Viskans store lyspakke, aromaterapi samt markedets bedste rensningssystem AOP, som består af både ozon- og UV oxidation.
Styresystemet i alle modeller er fra Balboa, som er markedsledende på styresystemer til spa. Deres seneste og forbedrede version har bl.a. tilføjet en lang række styrings – og sikkerhedsfunktioner.
Varmelegemet i V-serien er produceret i titanium, for at sikre en bedre holdbarhed, og dermed også en længere levetid. Der kan desuden tilkøbes en fjernbetjening til styring af funktionerne i spaen, samt et komplet musikanlæg.

V-Serie Vindø

Read more

V-Serie Asperø

Read more

V-Serie Bjørkø

Read more

V-Serie Dalarø

Read more

V-Serie Ekerø

Read more

V-Serie Lindø

Read more

V-Serie Ængsø

Read more


S-Serie

S-sERIE

I vores S-serie tilbyder vi seks forskellige modeller i fire forskellige karfarver og i fire forskellige beklædningsfarver. Du kan kombinere disse fuldstændig som du måtte ønske.
Ens for alle spa er, at de er udstyret med rustfrie dyser, ozonrensning, separat programmeringsbar cirkulationspumpe samt antibakterielle slanger. Kort sagt; den samme høje grundkvalitet som i alle Viskans modeller.
I S-serien indgår der desuden en lyspakke bestående af en stor LED-lampe samt overfladebelysning, som giver din spa et smukt skær og løfter din badoplevelser til nye højder.
S-serien giver dig således masser af kvalitet for pengene.

S-Serie Donsø

Read more

S-Serie Lærkø

Read more

S-Serie Rønnø

Read more

S-Serie Sandø

Read more

S-Serie Saltø

Read more

S-Serie Bokø

Read more

S-Serie Trollø

Read more

S-Serie Stjærnø

Read more


Created with Jol-data